Home website je bent trainer? meldt je aan!

je bent trainer? meldt je aan!

by Bas

Deze site wil een zo compleet mogelijk overzicht geven van de triathlon trainers in Nederland en Belgie. Of de trainers die een specifiek onderdeel aanpakken. Wanneer je in dit overzicht wilt worden opgenomem stuur dan je gegevens in via de aanmeldpagina. Een introductie van jezelf en je bedrijf met contactgegevens (email, telefoon en website). Vergeet ook niet een logo mee te sturen of andere foto’s die relevant zijn voor jou coachingspraktijk. Mocht je youtube content hebben kan je daar ook een link van toevoegen.

De variabelen waar atleten op kunnen zoeken zijn:

TrainingPeaks/ Strava Beginner Gevorderd Pro Voedingsadvies inspanningstest Ironman Certified Clinic bikefit TTN-1 TTN-3

Geef dus aan of je dit in je pakket hebt zitten!

gerelateerde content:

Geef een reactie

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More