by Bas
  • « Terug naar overzicht
  • DVO Coaching

  • Iedere atleet heeft een eigen behoefte in begeleiding, het is aan mij als coach om je hier zo goed mogelijk in te ondersteunen. Ik geloof ook niet in een standaard schema wat ik aan je geef en je je hier vervolgens maar mee moet redden. We gaan samen in gesprek en gaan op zoek naar een trainingsbalans die bij jou past waarbij jij als atleet centraal staat. De begeleiding is heel gevarieerd. Sommige atleten zijn al erg ervaren maar hebben moeite om nog zelf progressie te maken, deze atleten krijgen hulp om met slimme schema's de volgende stap te maken. Andere atleten hebben misschien al eens een triatlon gedaan maar zijn nog erg zoekende in hoe dit aan te pakken, ook hierin gaat begeleiding je enorm helpen. De begeleiding gaat verder dan alleen het schrijven van schema's. We zullen dagelijks contact hebben en iedere vraag die je maar hebt rondom triatlon mag je aan me stellen.

DVO Coaching

DVO Coaching Image
Iedere atleet heeft een eigen behoefte in begeleiding, het is aan mij als coach om je hier zo goed mogelijk in te ondersteunen. Ik geloof ook niet in een standaard schema wat ik aan je geef en je je hier vervolgens maar mee moet redden. We gaan samen in gesprek en gaan op zoek naar een trainingsbalans die bij jou past waarbij jij als atleet centraal staat. De begeleiding is heel gevarieerd. Sommige atleten zijn al erg ervaren maar hebben moeite om nog zelf progressie te maken, deze atleten krijgen hulp om met slimme schema's de volgende stap te maken. Andere atleten hebben misschien al eens een triatlon gedaan maar zijn nog erg zoekende in hoe dit aan te pakken, ook hierin gaat begeleiding je enorm helpen. De begeleiding gaat verder dan alleen het schrijven van schema's. We zullen dagelijks contact hebben en iedere vraag die je maar hebt rondom triatlon mag je aan me stellen.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More