by Bas
  • « Terug naar overzicht
  • Maarten Nijland BikeChallenge

  • Jarenlange ervaring op het hoogste sportieve niveau maar ook al jarenlange ervaring met de begeleiding van talentvolle jeugd, recreatieve sporters en mensen die voor het eerst in beweging komen maakt het succes van dit team van BikeChallenge. Daarbij de fantastische eigen locatie in Ootmarsum, VillaVĂ©lo.nl als uitvalsbasis voor vele sportieve momenten maakt dat je je snel thuis voelt bij BikeChallenge. BikeChallenge, opgericht door ex beroepswielrenner Maarten Nijland, verzorgt clinics, trainingskampen, lezingen en workshops en brengt bedrijven op sportief gebied in beweging. Het is een sportief team van (ex) topsporters als intructeurs & intructrices, met kennis op het gebied van hardlopen, wandelen, mountainbiken, wielrennen, zwemmen etc. Wij helpen we je graag op weg naar verbetering van je eigen prestaties, terugkeer na blessures en het bereiken van andere (sportieve) doelen.

Maarten Nijland BikeChallenge

Maarten Nijland BikeChallenge Image
Jarenlange ervaring op het hoogste sportieve niveau maar ook al jarenlange ervaring met de begeleiding van talentvolle jeugd, recreatieve sporters en mensen die voor het eerst in beweging komen maakt het succes van dit team van BikeChallenge. Daarbij de fantastische eigen locatie in Ootmarsum, VillaVĂ©lo.nl als uitvalsbasis voor vele sportieve momenten maakt dat je je snel thuis voelt bij BikeChallenge. BikeChallenge, opgericht door ex beroepswielrenner Maarten Nijland, verzorgt clinics, trainingskampen, lezingen en workshops en brengt bedrijven op sportief gebied in beweging. Het is een sportief team van (ex) topsporters als intructeurs & intructrices, met kennis op het gebied van hardlopen, wandelen, mountainbiken, wielrennen, zwemmen etc. Wij helpen we je graag op weg naar verbetering van je eigen prestaties, terugkeer na blessures en het bereiken van andere (sportieve) doelen.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More