by Bas
  • « Terug naar overzicht
  • Website: www.edosports.nl Mail: edo@edosports.nl Bel: 06-17160244
  • EDO Sports

  • EDOsports is opgericht door Edo van der Meer, met als doel het begeleiden van duursporters van elk niveau. Triatleten, maar ook hardlopers wielrenners en zwemmers kunnen bij ons terecht voor vakkundige begeleiding. We hebben een breed aanbod aan coachings- en begeleidingsmogelijkheden, topsportbegeleiding, cursussen, trainingsstages en clinics. Een individuele benadering en nauwe betrokkenheid zijn onze belangrijkste speerpunten.   Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de uiteenlopende wensen van onze atleten werken we bij EDOsports inmiddels met drie coaches. Edo, Robert en Edwin zijn enthousiast, ervaren, ruim opgeleid (TTN 3, TTNĀ  4 & Ironman Certified coach) en hebben ieder hun eigen achtergrond en specialismen. De eigen ervaring van Edo als professioneel triatleet, de technische insteek van Robert en de ruime theoretische achtergrond van Edwin als bewegingswetenschapper, vormen de basis voor een gedegen vorm van begeleiding.

EDO Sports

EDO Sports Image
EDOsports is opgericht door Edo van der Meer, met als doel het begeleiden van duursporters van elk niveau. Triatleten, maar ook hardlopers wielrenners en zwemmers kunnen bij ons terecht voor vakkundige begeleiding. We hebben een breed aanbod aan coachings- en begeleidingsmogelijkheden, topsportbegeleiding, cursussen, trainingsstages en clinics. Een individuele benadering en nauwe betrokkenheid zijn onze belangrijkste speerpunten.   Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de uiteenlopende wensen van onze atleten werken we bij EDOsports inmiddels met drie coaches. Edo, Robert en Edwin zijn enthousiast, ervaren, ruim opgeleid (TTN 3, TTNĀ  4 & Ironman Certified coach) en hebben ieder hun eigen achtergrond en specialismen. De eigen ervaring van Edo als professioneel triatleet, de technische insteek van Robert en de ruime theoretische achtergrond van Edwin als bewegingswetenschapper, vormen de basis voor een gedegen vorm van begeleiding.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More