by Bas
  • « Terug naar overzicht
  • 3821 BN Amersfoort E-mail: info@sportarts.org Telefoon: 033-3030085 (Bereikbaar op werkdagen van 9:00-14:00 uur) Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00-17:00 en op woensdag tot 21:00 uur.
  • Guido Vroemen SMA

  • Iedere sporter die een bepaald sportief doel wil halen kan met behulp van trainingsbegeleiding de ondersteuning krijgen om dat doel op een zo goed mogelijke manier te halen. Het unieke van deze trainingsbegeleiding is de combinatie van optimale trainingsbegeleiding gecombineerd met topsportmedische zorg. Dat is de grote kracht van deze begeleiding! Mocht er een blessure of sportmedisch probleem ontstaan, dan is snelle hulp hierbij gegarandeerd.

Guido Vroemen SMA

Guido Vroemen SMA Image
Iedere sporter die een bepaald sportief doel wil halen kan met behulp van trainingsbegeleiding de ondersteuning krijgen om dat doel op een zo goed mogelijke manier te halen. Het unieke van deze trainingsbegeleiding is de combinatie van optimale trainingsbegeleiding gecombineerd met topsportmedische zorg. Dat is de grote kracht van deze begeleiding! Mocht er een blessure of sportmedisch probleem ontstaan, dan is snelle hulp hierbij gegarandeerd.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More