by Bas
  • « Terug naar overzicht
  • E-mail: berry@tri-center.nl Telefoon: 0643868225
  • Tri Center

  • - Een drukke baan, een gezin, een sociaal leven… en toch voor een triatlon trainen? - Steeds maar weer die blessure… en het wedstrijdseizoen komt er aan! - Ik zwem drie keer per week maar ik word maar niet sneller… - Een triatlon, kan ik dat wel? Zo maar wat voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Tri Center beseft dat iedere situatie uniek is en gaat op zoek naar de mogelijkheden om iedere atleet de service te bieden die hij nodig heeft.   Tri Center biedt een breed scala aan mogelijkheden: - Start2Tri clinics - Borstcrawllessen - Open water zwem clinics - Trainingsschema's voor zwemmers, fietsers, lopers, duatleten en triatleten - Privé zwem-, fiets- en hardlooptrainingen - Zwem- en hardloopanalyses - Tri camps   Tri Center is opgericht door Berry Moonen. Hij integreert zijn jarenlange ervaring binnen de fysiotherapie in zijn dagelijks leven als coach.

Tri Center

Tri Center Image
- Een drukke baan, een gezin, een sociaal leven… en toch voor een triatlon trainen? - Steeds maar weer die blessure… en het wedstrijdseizoen komt er aan! - Ik zwem drie keer per week maar ik word maar niet sneller… - Een triatlon, kan ik dat wel? Zo maar wat voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Tri Center beseft dat iedere situatie uniek is en gaat op zoek naar de mogelijkheden om iedere atleet de service te bieden die hij nodig heeft.   Tri Center biedt een breed scala aan mogelijkheden: - Start2Tri clinics - Borstcrawllessen - Open water zwem clinics - Trainingsschema's voor zwemmers, fietsers, lopers, duatleten en triatleten - Privé zwem-, fiets- en hardlooptrainingen - Zwem- en hardloopanalyses - Tri camps   Tri Center is opgericht door Berry Moonen. Hij integreert zijn jarenlange ervaring binnen de fysiotherapie in zijn dagelijks leven als coach.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More