Vraag een vermelding aan

door het volgende formulier in te vullen.

  • Wij richten ons exclusief op triatleten en duatleten van alle niveau’s: van beginnende amateurs tot professionele triatleten. We vermelden alleen coaches en trainers die een duidelijk zichtbare link hebben met triathlon of duathlon. Deze link moet op dit moment aanwezig zijn.

    Voorbeelden van een link met triahlon zijn: op dit moment triatleten begeleiden als coach of het behaald hebben van een officiële kwalificatie van de Nederlandse Triathlonbond, zoals TTN3.

  • We vermelden alleen coaches en trainers met Nederlandstalige dienstverlening, gericht op triatleten en duatleten die in Nederland of België woonachtig zijn.
  • We behouden onze het recht voor om, zonder overleg, vermeldingen op te nemen, te weigeren, te wijzigen of te verwijderen. Hieraan valt geen recht te ontlenen.
  • Coaches en trainers worden individueel, als persoon, en onder de eigen naam vermeld. Als een bedrijf of organisatie meerdere coaches in dienst heeft worden deze allen afzonderlijk vermeld. Bij de vermelding kan het bedrijf waar de coach in dienst is worden aangegeven.
Naam
Email
Bedrijfsnaam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Website
Facebook
Mobiel
Twitter
Instagram

Beschrijving

Dienstverlening

Relevante opleidingen, licenties en certificeringen

Voeg een afbeelding toe die bij de vermelding geplaatst kan worden

Alleen door beide vakjes aan te vinken en de vraag juist te beantwoorden kan het formulier worden verzonden. De vraag is om spam berichten te voorkomen.

Ik ben op dit moment triathlontrainer of coach
Ik ga accoord met de voorwaarden zoals boven dit formulier vermeld