Trainers & Coaches

1
Yes
None
1
1000000
Name...
/triathlontrainers/
Thumbnail
Clear All

sport

opties

Sort By:
Triathlontrainers
Peter Vocking
Peter Vocking Image
Ik ben triathleet (en trouwens ook meubelmaker). De eerste hele triathlon was Almere in 1992. Het was ontzettend zwaar. Na de finish zei ik eerst: ‘Yes!’ En meteen daarna: ‘Dit nooit meer!’ Maar na een week dacht ik daar al weer anders over. En dus deed ik een jaar later gewoon weer mee. Met een nog altijd voortdurende triathlon-carriere als resultaat. Een paar van de hoogtepunten: – Challenge Almere-Amsterdam (2014): Europees Kampioen H45, eindtijd 9:39:20 – Didam halve triathlon (2013): Nederlands kampioen H45 en 23e overall, eindtijd 4:00:12 – Almere (2012): Nederlands kampioen H45 en 21e overall, eindtijd 9:16:14 – Challenge Copenhagen (2012): winnaar age group en 36e overall, eindtijd 9:24:26 – Ironman Hawaii (2006): eindtijd 9:46:09
Waarom triathlon?
Triatlon is de leukste en mooiste sport ter wereld. Nooit saai. De combinatie van de drie sporten maakt het lekker gecompliceerd. Het is nooit klaar, je bent nooit uitgeleerd en iedere wedstrijd is weer spannend. Gaat het fietsen goed, maar lukt het lopen dan nog? Enzovoort. Gelukkig houd ik wel van een uitdaging en vooral van stevige competitie. Je kunt altijd meer dan je denkt en triathlon is de beste sport om erachter te komen waar die grens ligt. Een overzicht van de wedstrijden waar ik voor aan het trainen ben vind je hier.
Sporters begeleiden
Zelf trainen voor wedstrijden is en blijft te gek. Maar andere atleten helpen om ook het beste uit zichzelf te halen geeft een bijna net zo grote kick. Bij Hellas Triathlon ben ik sinds jaar en dag fietstrainer. Hardlopers voorzie ik al jaren van advies en op maat gemaakte schema’s. In 2012/2013 heb ik de opleiding Triathlon Trainer Niveau 3 afgerond. Begin 2015 heb ik ook triatlontrainer 4 succesvol afgerond. De opleiding die de NTB samen met het NOC-NSF heeft gegeven. Dat maakt me een allround triathlon trainer en coach. Maar dan wel eentje met een persoonlijke aanpak.
Vocking Fast Peter Vocking triathlontrainer & -coach Koenestraat 57 3958 XE Amerongen +31 (0)6 1506 4444
Bernard Hilferink
Bernard Hilferink Image
Mijn naam is Bernard Hilferink en sinds oktober 2015 IRONMAN Certified Coach. 46 jaar. Vriend van Grada Boschker en vader van Mareen. In 1986 deed ik op 14 jarige leeftijd voor het eerst een triathlon(1-45-10) in Doetinchem. Echter lagen de interesses naast het hardlopen ook bij windsurfen, snowboarden en vele andere sporten. In 1990 deed ik de 2e, om vervolgens vanaf 2002 serieus te kiezen voor de triathlon. Vanaf 2007 ben ik mij, met behulp van een online coach, gaan richten op de langere afstanden en in 2008 deed ik mijn eerste Ironman in Zurich, Zwitserland. Sinds eind 2011 train ik mijzelf en kwalificeerde mij in 2012, tijdens Ironman Regensburg, voor de Ironman in Hawaii. (agegroup 40-44) Door veel zelfstudie en in de praktijk uitproberen leerde ik steeds meer bij. En in 2013 ben ik op verzoek van een aantal triatleten begonnen om ze te begeleiden. In september 2015 ben ik via de Ironman organisatie begonnen aan de opleiding tot coach voor de halve en hele Ironman/triathlon. Deze opleiding heb ik in oktober succesvol afgerond en mag mij nu IRONMAN Certified Coach noemen. Omdat ik nog steeds actief triatleet ben, beschik ik naast de trainingstechnische kennis ook over veel praktische kennis. Zo weet ik uit ervaring hoe trainingen voelen, wat ze doen en probeer ik zelf (nieuwe) trainingen uit. Ook ik moet gewoon werken voor mijn inkomen, dus heb veel ervaring opgedaan in het plannen van trainingen rondom je ‘normale’ leven.
Training Tweaks
Training Tweaks Image
Ik ben als atleet en coach actief in de hardloop- en triathlonsport. Met een achtergrond als fysiotherapeut en bewegingswetenschapper wil ik graag anderen helpen in het behalen van sportieve doelen. Door kennis en kunde vanuit voeding en trainingsleer toe te passen in de sport kan ik triatleten, fietsers en hardlopers helpen bij het opstellen van een trainingsschema en de begeleiding in voeding. Daarnaast doe ik video analyses in hardlopen en zwemmen als onderdeel van de begeleiding.

Bio

Wouter Dijkshoorn als bewegingswetenschapper Na het afronden van mijn studie fysiotherapie in 2011 was ik vastberaden om mijn leertraject te vervolgen met de opleiding bewegingswetenschappen. Gedurende twee jaar heb ik kennis en ervaring opgedaan over de mens met specialisatie in de richting inspanningsfysiologie en voeding. De combinatie fysiotherapie en deze twee specialisaties laat ik terugkeren in mijn werk, sport en vrije tijd. Met deze kennis en vaardigheid ben ik in staat sporters te begeleiden op het gebied van trainingsleer en voeding. Dit resulteert in het schrijven van trainingsschema’s en voedingsadviezen. Het meeste plezier haal ik uit het op maat maken van de persoon door veel contact onderweg naar het doel te hebben. Wouter Dijkshoorn als coach De kennis en vaardigheden als sporter, bewegingswetenschapper en docent laat ik samenkomen in mijn rol als trainer/coach. Ooit ben ik begonnen als handbaltrainer. Gedurende mijn studie en werk ben ik mij als coach en trainer steeds meer gaan specialiseren op de fysieke aspecten, het begeleiden van sporters omtrent voeding en het begeleiden van groepsprocessen. Momenteel ben ik actief als hardloop- en zwemtrainer. Daarnaast heb ik voor de triatlonvereniging De Dolfijn in Amsterdam een rol als trainerscoördinator in het bestuur. Wouter als sporter Zelf ben ik actief eredivisie triatleet, uitkomend voor Triathlonvereniging de Dolfijn. Daarnaast geniet ik van 'off the beaten track' triathlons of andere sportevenementen!
Sheila Gemin The Cycling Academy PRO
Sheila Gemin The Cycling Academy PRO Image
Sheila is the founder and head coach of The Cycling Academy and The Cycling Academy PRO Coaching. Her organization focuses on training programmes for endurance athletes, based on scientific insights and programmes. The staff exists of 20 dedicated and highly skilled professionals working in 6 locations across The Netherlands to train 300 athletes each season. Bio I began my career as an engineer for Capgemini Ernst & Young before moving into recruitment and executive development. I now work as a successful Independent Leadership Coach and founder of The Cycling Academy, a company specialising in training and coaching amateur endurance athletes across six locations throughout the Netherlands. I am a cyclist, golfer and a triatlete.
Kras Sport
Kras Sport Image
Triatlon is een prachtige sportdiscipline waarbij 3 sporten samenkomen. Op een bepaalde manier passen ze mooi bij elkaar. De gehele keten van het lichaam wordt uitgedaagd en geprikkeld. De kunst is zowel de technische als de conditionele kant onder de knie te krijgen. Onze ervaren Triatlon trainer en zwem, fiets en hardloop specialisten maken dit mogelijk met jou.
TriTrack
TriTrack Image
Eric van der Linden is meer dan 30 jaar actief binnen de triathlon. De 44-jarige Van der linden over zijn traject : "Mijn eerste aanraking met de triathlon was in 1987. Als toendertijd 13-jarig jongetje nam ik deel aan de jeugdtriathlon in mijn geboorteplaats Schagen. Mijn eerste ervaring ging mij niet gemakkelijk af! Half onderkoelt stapte ik op de racefiets. Toen nog met bagagedrager, spatborden en alles wat er nog meer op kan zitten! Na het fietsonderdeel van 15km volgde 4,5km hardlopen. Ik had het gevoel of mijn benen van elastiek waren! Ze gingen alle kanten op behalve de goede. Na die tijd heb ik mij zelf ontwikkeld tot een top triatleet in Nederland. Hoe dat kon? Omdat ik doorzette, ik was bereid het geen te doen wat nodig is om uiteindelijk op Olympisch niveau uit te komen. Maar misschien wel nog belangrijker voor mij was dat ik er zo veel plezier aan beleefde! Er was een liefde ontstaan en die stond voor mij op nr.1!" Na een mooie carière als toptriatleet rolde ik eigenlijk vanzelfsprekend het coachvak in. Met de schat aan informatie die je bezit wil je iets doen! De kansen die jezelf hebt gekregen en aangegrepen wil je ook andere ambitieuze sporters bieden. Coachen van atleten is een vak apart. De kunst is dat je als een helikopter boven de plannen van je atleten moet hangen. Zien hoe alle componenten van een goed doordacht plan met elkaar samenhangen en elkaar beînvloeden. Op het juiste moment in een duikvlucht naar beneden om een (klein) onderdeel, hoe minuscuul dat ook mag zijn, van het plan te corrigeren en (terug) in de rails te zetten. Op een dag mag dit alles dan resulteren in een voor de sporter bevredigende en onverwachte prestatie. Onverwacht omdat juist dit het meest bevredigd. Prestaties neerzetten die in stoutste dromen niet voorkomen blijven lang het geheugen strelen. Het vak van topcoach is mooi. Als je weet dat je een onderdeel van dit soort processen bent https://www.tritrack.nl/triathloncoaching/index.php
JoyMiTri
JoyMiTri Image

Je bent een triathleet (geen loper en/of fietser en/of zwemmer)

Holistische visie

Wij benaderen triathlon vanuit een holistische visie. Een triathleet heeft naast de trainingen nog genoeg ballen in de lucht te houden. Wij zoeken samen met de triathleet naar een juiste balans hierin. Met de triathleet wordt in een persoonlijk gesprek bepaald hoe de ambities kunnen worden ingepast in het dagelijks leven. De triathleet geeft aan hoeveel tijd beschikbaar is voor het trainen naar een triathlon, welke verwachtingen de triathleet heeft van de coach en het eigen ambitieniveau en doelen (SMART geformuleerd). Op basis hiervan wordt samen met de triathleet een plan opgesteld. Op basis van tussentijdse evaluatie, meten van progressie en het logboek van de triathleet kan het plan worden bijgesteld.
Paul van Brink
Paul van Brink Image
mijn naam is Paul van Brink, geboren te Bussum op 25 maart 1965. Vanaf m’n 15de ben ik al fanatiek sporter, begonnen met waterpolo en tegenwoordig enthousiast triathleet. Na jaren van zelf hard trainen heb ik in 2008 de overstap gemaakt naar Personal Trainer.
Mijn uitdaging is om tijdens elke training het uiterste uit u te halen en u te laten zien wat je met passie en de juiste instelling kan bereiken. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen naar een gezondere levensstijl toe kan werken op zijn of haar niveau. U zult zich fitter gaan voelen en de dagelijkse “dingen” makkelijker aan kunnen. Of het nu gaat om afvallen , functioneel trainen of sport specifiek trainen ; als u toe bent aan echt resultaat ga dan met mij de uitdaging aan. ….

Mijn achtergrond

ACE international Personal Trainer IRONMAN Certified Coach Les Mills RPM instructeur MSP/NGS Sportmassage en verzorging ACE Advanced Sports Nutrition LAPT Personal Trainer Zweminstructeur Sportvasten Coach Kidsplayball Coach

Specialiteiten

Sportspecifiek trainen (zwemmen,fietsen, lopen) Core/Stability Training Gewichtsverlies/ Voedingsadvies Functionele Training Begeleiden 10-daagse Sportvasten traject en nazorg Sportmassage

Leuk om te weten

Ik zet me regelmatig in voor “goede doelen” door middel van sportieve activiteiten zoals Alpe DuZes en Villa Joep.
Triathloncoach
Triathloncoach Image
Triathloncoach.nl is hét online trainingsplatform voor de duursporter die zichzelf naast een drukke baan en een gezin ook nog graag wil uitdagen in de snelst groeiende sport van Nederland, de triathlon. Naast een heleboel triathlon specifieke kennis en informatie biedt Triathloncoach.nl jou training en coaching in de driehoek werk, gezin en sport. Trainen met een gezonde ambitie en met realistische doelen, en ondanks een ijzeren discipline ook af en toe tijd voor een dolletje. En of je nu als beginner alleen een vliegende start wilt maken of al een reeds gevorderd en prestatiegericht triatleet bent met een specifiek wedstrijddoel voor ogen, Triathloncoach.nl is er voor iedereen en voor elk niveau! Wil jij toch liever 1-op-1 aan de slag met een persoonlijke coach, bijvoorbeeld tijdens een privéles borstcrawltechniek of clinic open water zwemmen? Dat kan natuurlijk ook!
Mijn naam is Boudewijn Leunissen, triathlon trainer en coach én eigenaar van Triathloncoach.nl. Naast het begeleiden van atleten ben ik zelf ook nog steeds hobbymatig actief in de mooiste en snelst groeiende duursport van Nederland. Ik ben 42 jaar oud, gelukkig getrouwd met Romy en pappa van Anne en Sjoerd, twee hele lieve adoptiekids uit Hongarije. Samen wonen we in het mooiste en meest zuidelijkste dorpje van Nederland, Eijsden. Mijn reis in deze mooie sport begon eigenlijk nog niet zo heel lang geleden. Ik was, zo je kunt zeggen, een laatbloeier. Midden 30, een drukke baan, een nog drukker thuis en ik leed een toch wel bourgondisch bestaan. Voor sporten had ik - of eigenlijk nám ik - weinig tijd, laat staan dat ik ook maar ooit op de gedachte kwam om op latere leeftijd nog een zeer respectabele tijd neer te zetten op de langste afstand, ook wel de IRONMAN genaamd. Toch lukt het mij nog steeds om naast mijn drukke agenda en gezin heel veel plezier te beleven aan deze mooie sport. Dát is dan ook meteen de kernwaarde van mijn werkzaamheden als trainer/coach. Atleten begeleiden in het realiseren van hun sportieve doelen en dromen in de driehoek werk, privé en sport. Met een gezonde en realistische ambitie en ondanks een ijzeren discipline ook af en toe tijd voor een dolletje. Als gecertificeerd triathlon trainer ben in het bezit van het diploma Triathlon Trainer Niveau 3 van de Nederlandse Triathlon Bond. Om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op trainingsgebied volg ik regelmatig bijscholing en permanenten educatie. Op die manier blijf jij verzekerd van de meest actuele trainingsmethodiek. Ik ben aangesloten bij NLcoach, de opleider en belangenbehartiger van trainers en coaches in Nederland. Daarnaast beschik ik altijd over een actueel EHBO-diploma met aantekening reanimatie van het Nederlandse Rode Kruis en ben ik bekend met de handelingen van het 'reddend zwemmen'. Voor dit laatste volg ik regelmatig een herhalingsles bij de Reddingsbrigade Nederland.
M: +31 (0)6 - 27 65 22 27
Jacob Veenstra Striid Coaching
Jacob Veenstra Striid Coaching Image
Vertrouwen doe ik op structuur, consistentie en het goed uitvoeren van de basics als voorwaarden om te beter te worden in je sport. Als coach zie ik mijzelf als een “TomTom"; jij bepaalt het (eind)doel, ik denk na over de route. Geef verschillende opties en in het geval van obstakels of files (bijv blessures) denk ik na over omwegen. Jij bent verantwoordelijk voor het houden van de ogen op de weg. De atleet heeft het stuur in handen en ik kan alleen helpen, ondersteunen en/of sturen als ik weet wat er gebeurd, communicatie is dus alles! Ik geloof niet in standaardprogramma’s. Elke leven, elk ritme is anders. Vanuit jouw “gewoon” maken we samen het optimale systeem op weg naar je doelen. Ik geloof niet in “recept”-trainen. Dat je schema een recept is dat je precies moet volgen, anders is het niet goed. Wat wel? Zelfstandige atleten die goede keuzes maken op basis van wat hun lichaam hun vertelt. En als ik denk dat de keuze niet zo goed is, of niet in overeenstemming met je eigen gestelde doel; dan hoor je dat. Tenslotte is het voor mij erg belangrijk om een sparringpartner voor je te zijn. Samen naar slimmer en beter…. Werk vanzelfsprekend met Trainingpeaks, en heb ervaring met trainen op basis van hartslag, wattage, gevoel en alle combinaties daarvan.
Fietstrainers
Maarten Nijland BikeChallenge
Maarten Nijland BikeChallenge Image
Jarenlange ervaring op het hoogste sportieve niveau maar ook al jarenlange ervaring met de begeleiding van talentvolle jeugd, recreatieve sporters en mensen die voor het eerst in beweging komen maakt het succes van dit team van BikeChallenge. Daarbij de fantastische eigen locatie in Ootmarsum, VillaVélo.nl als uitvalsbasis voor vele sportieve momenten maakt dat je je snel thuis voelt bij BikeChallenge. BikeChallenge, opgericht door ex beroepswielrenner Maarten Nijland, verzorgt clinics, trainingskampen, lezingen en workshops en brengt bedrijven op sportief gebied in beweging. Het is een sportief team van (ex) topsporters als intructeurs & intructrices, met kennis op het gebied van hardlopen, wandelen, mountainbiken, wielrennen, zwemmen etc. Wij helpen we je graag op weg naar verbetering van je eigen prestaties, terugkeer na blessures en het bereiken van andere (sportieve) doelen.
Hardlooptrainers
Alex Gijsbers
Alex Gijsbers Image
Vanuit mijn jarenlange ervaring – ook als opleider bij de Atletiekunie – geef ik regelmatig clinics en opleidingen op verschillende vlakken. Denk eens aan:
  • Barefoot style running (Hardlopen zo minimalistisch mogelijk waar onze voeten voor gemaakt zijn)
  • (Ultra) Trailrunning (Ik leer je de technieken van klimmen en dalen, gebruik van materialen voor de korte en (zeer) lange trails. Tevens kan ik je (persoonlijk of op afstand) begeleiden en jouw schema verzorgen.
  • Running Bootcamp (Krachttraining voor hardlopers en trailers, alles met het eigen lichaam)
  • Naturalrunning (hardlopen op minimalistisch schoeisel, alles met een zero drop, niet de technologie in de schoen maar met de technologie van je voeten!)
  • Opleiding tot Running Bootcamp trainer/instructeur (In 1 dag theorie en praktijk zodat je voor jezelf en voor jouw lopers weet wat je wanneer kunt doen qua krachttraining) Met certificaat, hulplijn en heel veel gigabite’s aan oefeningen!
  • Opleiding tot Trailrun trainer/instructeur (Ik leer je de hoe en de wat vraag zodat jijzelf op de hoogte bent, het toe kan passen en over kan brengen op jouw lopers) Betreft 1 dag met theorie en praktijk afgesloten met een certificaat!
Alex Gijsbers alcajozo@gmail.com @Barefoot1965
Zwemtrainers
Zwemanalyse
Zwemanalyse Image
We bieden diverse trainingen voor zwemmers van alle niveaus, op meerdere locaties in Nederland, met verschillende trainers. Kenmerkend voor onze stijl van training geven is dat keigoede trainers je in korte tijd verder helpen.
Rob Kwaaitaal Snellerzwemmen.nl
Rob Kwaaitaal Snellerzwemmen.nl Image
In 1985 nam ik op vijftienjarige leeftijd aan mijn eerste triathlon deel. Ik had toen niet kunnen bedenken dat er nog honderden wedstrijden zouden volgen! Ik vind het leuk om de kennis en ervaring die ik heb opgedaan in meer dan dertig jaar duursport door te geven aan andere atleten. Om mij verder te bekwamen in het trainen en coachen van atleten heb ik in 2015 deelgenomen aan de opleiding Triathlon Trainer Niveau 3 van de Nederlandse Triathlonbond. Daarnaast heb ik de opleiding tot certified Swim Smooth coach gevolgd. Daarvoor ben een week naar Engeland en 2,5 week naar Australië geweest. Ik ben de enige Nederlandse zwemtrainer met het Swim Smooth-certificaat. SwimSmooth is een methode voor triathleten en open water zwemmers om beter en sneller te leren zwemmen. Begin 2016 heb ik Snellerzwemmen.nl opgericht. De missie van Snellerzwemmen.nl is om zwemmers en triathleten sneller en makkelijker te leren zwemmen. Dit doen we op basis van de Swim Smooth methodiek. Meer informatie over Swim Smooth vindt u hier. De visie op trainen van Snellerzwemmen.nl is gebaseerd op de volgende vier pijlers: – plezier in de sport (alleen dan kan je blijven trainen en ontwikkelen) – stap voor stap verbeteren (progressie maak je geleidelijk en niet in een keer) – kwaliteit boven kwantiteit (niet eindeloos km’s trainen maar er voor zorgen dat je zo efficiënt mogelijk beweegt) – veel variatie in je training (je moet steeds je lichaam weer verrassen met nieuwe trainingsprikkels)
Triathlontrainers
Peter Vocking Image
Peter Vocking
Ik ben triathleet (en trouwens ook meubelmaker). De eerste hele triathlon was Almere in 1992. Het was ontzettend zwaar. Na de finish... Read More
Bernard Hilferink Image
Bernard Hilferink
Mijn naam is Bernard Hilferink en sinds oktober 2015 IRONMAN Certified Coach. 46 jaar. Vriend van Grada Boschker en vader van Mareen. In 1986 deed ik op 14 jarige leeftijd voor het eerst een triathlon(1-45-10) in Doetinchem. Echter la... Read More
Training Tweaks Image
Training Tweaks
Ik ben als atleet en coach actief in de hardloop- en triathlonsport. Met een achtergrond als fysiotherapeut en bewegingswetenschapper wil ik graag anderen helpen in het behalen van sportieve doelen. Door kennis en kunde vanuit voeding en tr... Read More
Sheila Gemin The Cycling Academy PRO Image
Sheila Gemin The Cycling Academy PRO
Sheila is the founder and head coach of The Cycling Academy and The Cycling Academy PRO Coaching. Her organization focuses on training programmes for endurance athletes, based on scientific insights and programmes. The staff exists of 20 de... Read More
Kras Sport Image
Kras Sport
Triatlon is een prachtige sportdiscipline waarbij 3 sporten samenkomen. Op een bepaalde manier passen ze mooi bij elkaar. De gehele keten van het lichaam wordt uitgedaagd en geprikkeld. De kunst is zowel de technische als de conditionele ka... Read More
TriTrack Image
TriTrack
Eric van der Linden is meer dan 30 jaar actief binnen de triathlon. De 44-jarige Van der linden over zijn traject : "Mijn eerste aanraking met de triathlon was in 1987. Als toendertijd 13-jarig jongetje nam ik deel aan de jeugdtriathlon in ... Read More
JoyMiTri Image
JoyMiTri
Je bent een triathleet (geen loper en/of fietser en/of zwemmer) Holistische visie Wij benaderen triathlon vanuit een holistische visie. Een triathleet heeft naast de traininge... Read More
Paul van Brink Image
Paul van Brink
mijn naam is Paul van Brink, geboren te Bussum op 25 maart 1965. Vanaf m’n 15de ben ik al fanatiek sporter, begonnen met waterpolo en tegenwoordig enthousiast triathleet. Na jaren van zelf hard trainen heb ik in 2008 de overstap gemaakt n... Read More
Triathloncoach Image
Triathloncoach
Triathloncoach.nl is hét online trainingsplatform voor de duursporter die zichzelf naast een drukke baan en een gezin ook nog graag wil uitdagen in de snelst groeiende sport van Nederland, de triathlon. Naast een heleboel triathlon... Read More
Jacob Veenstra Striid Coaching Image
Jacob Veenstra Striid Coaching
Vertrouwen doe ik op structuur, consistentie en het goed uitvoeren van de basics als voorwaarden om te beter te worden in je sport. Als coach zie ik mijzelf als een “TomTom"; jij bepaalt het (eind)doel, ik denk na over de route. Geef vers... Read More
Fietstrainers
Maarten Nijland BikeChallenge Image
Maarten Nijland BikeChallenge
Jarenlange ervaring op het hoogste sportieve niveau maar ook al jarenlange ervaring met de begeleiding van talentvolle jeugd, recreatieve sporters en mensen die voor het eerst in beweging komen maakt het succes van dit team van BikeChalleng... Read More
Hardlooptrainers
Alex Gijsbers Image
Alex Gijsbers
Vanuit mijn jarenlange ervaring – ook als opleider bij de Atletiekunie – geef ik regelmatig clinics en opleidingen op verschillende vlakken. Denk eens aan: Barefoot style running (Hardlopen zo minimalistisch mogelijk waar ... Read More
Zwemtrainers
Zwemanalyse Image
Zwemanalyse
We bieden diverse trainingen voor zwemmers van alle niveaus, op meerdere locaties in Nederland, met verschillende trainers. Kenmerkend voor onze stijl van training geven is dat keigoede trainers je in korte tijd verder helpen.
Rob Kwaaitaal Snellerzwemmen.nl Image
Rob Kwaaitaal Snellerzwemmen.nl
In 1985 nam ik op vijftienjarige leeftijd aan mijn eerste triathlon deel. Ik had toen niet kunnen bedenken dat er nog honderden wedstrijden zouden volgen! Ik vind het leuk om de kennis en ervaring die ik heb opgedaan in meer dan dertig j... Read More

What name should be displayed with your review?
Please confirm your email to verify your identity. It will not be displayed.
What title should be displayed with your review?
Click to add your own review!